Sadun opastuksella sain luotua ammattimaisen ja persoonallisen videocv:n, joka herätti rekrytoijien mielenkiinnon. 


Sain apua haastattelutilanteeseen. Itse haastattelussa osasin myös paremmin sanoittaa, mitkä asiat motivoivat minua ja miksi juuri minut tulisi valita tehtävää varten. Satu piti minulle harjoitteluhaastattelun, joka auttoi varsinaiseen haastatteluun valmistautumisessa.


Sadulle suuri kiitos. Hän on aidosti läsnä, välittää aidosti ja tekee työtä jolla on iso merkitys.

Koko elämä voi saada uuden suunnan hänen valmennuksen aikana.

Satu Haveri on aivan loistava kouluttaja. Hän on oikea ihminen juuri tuohon työhön. Hän jaksoi kannustaa ja häneltä todellakin sai tukea. Hän auttoi todella paljon etsimään työpaikkoja. Mahtava persoona ja tietää mistä puhuu. Monta peukkua Sadulle!

Suuri kiitos tämän päiväisestä hetkestämme. Oli ilo huomata, kuinka olit paneutunut meidän yritykseen ja sisältöihin. Kertomasi huomiot ja keskustelu aiheista antaa hurjasti taas näkymiä ja pontta kehittää yrityksessä tärkeitä asioita. Yrittäjä

Asiakaspalautteet

Määräaikainen työsuhteeni päättyi. Valmennus oli konkreettista  Linkedin-profiilin luomiseen sain konkreettista apua. Sanoisin, että tämä oli avaimet käteen -ratkaisu työnhakuun.


Satu sparrasi minua työhaastatteluun ja sain Sadulta paljon arvokkaita vinkkejä ja neuvoja. Sparrauksen ansiosta oloni oli paljon itsevarmempi ja osasin haastattelussa kertoa osaamisestani ja vahvuuksistani paremmin.


Uravalmennus auttoi minua rakentamaan vahvan verkoston ja hyödyntämään sosiaalisen median kanavia työnhaussa. Suosittelen lämpimästi kaikille uranvaihtajille!


Kaikki päättyi parhaimmalla mahdollisella tavalla, sillä sain tämän unelmieni työpaikan. Satu on positiivinen, innostava ja asiantunteva – suosittelen tätä palvelua ehdottomasti "


Olet ihanan inspiroiva ja ammattilainen KIITOS!


Ruusuja iso kasa! Monipuolista ja asiantuntevaa opetusta maalaisjärkeen sopivalla tavalla. Paljon tärkeää tietoa kompaktissa paketissa! Kiitos paljon!  


Kiitos Satu oppitunneista! Olet opettajana ihanan luonnollinen persoona, ja sinulla on

suurenmoinen kyky kohdata oppilaita. Jos kaikenlaisissa koululaitoksissa olisi enemmän sinun kaltaisia opettajia, monet oppilaat voisivat paremmin ja se näkyisi myös arvosanoissa. Kaikkea hyvää jatkoon sinulle toivottelen! P.S. jäit kyllä mieleeni unohtumattomana opena.

Jos/kun vielä jonkinlaista työuraa kiinan opena pääsen tekemään, muistan aina elämäni taitekohdan, jossa tulit oppilaasi rinnalle, ja miten iso merkitys sillä oli.

Satu Haveri oli innostava kouluttaja! Koulutus ei ollut luentomaista asioiden läpikäymistä

vaan porukalla asioista keskustelua ja itse oivaltaen eteenpäin menemistä. Parasta antia oli

että Satu ei pelännyt tarttua yrityksemme kipukohtiin ja ravistella totuttuja tapoja. Saimme

koulutuksesta uusia työkaluja myynnin ja markkinoinnin puolelle ja valtavasti uutta buustia

ja hyvää henkeä! Kiitos! Joni/Woodim Oy , Lahti