Ura- ja yritysvalmennus 

"You have the power to change anything, because you are the one who chooses your thoughts and you are the one who feels your feelings."– Rhonda Byrne, The Secret

Palvelut

Linkedin-profiilin rakentaminen: Autan luomaan vakuuttavan ja ammattimaisen profiilin Linkedin-verkostoon, joka auttaa sinua erottumaan ja herättämään työnantajien kiinnostuksen.


CV ja hakemus -palvelu: Laadimme yhdessä kanssasi CV:n ja hakemuksen, jonka avulla mahdollisuutesi päästä haastatteluun ja töihin kasvavat.

Motivaatiovalmennus - Reiss Motivaatioprofiili (RMP)


– Haluatko ymmärtää paremmin, mikä sinua motivoi, mistä saat energiaa ja mikä tekee sinut onnelliseksi?

Motivaatiovalmennuksen avulla löydät vastauksia kysymyksiisi ja opit tuntemaan motiivisi.

Yrittäjä, kaipaatko ammatillista tukea yksin yrittämiseen? 

Yrittäjämentorointi on luottamuksellista keskustelua, sparrausta, tietoa, vertaistukea ja motivointia. Lähtökohtana ovat sinun tilanteesi, toiveesi ja tavoitteesi. 

Yrittäjävalmennuksen teemoja voivat olla - Ajanhallinta - Digimarkkinointi (verkkosivut ja sosiaalinen media) Esim: miten teet nettisivut itse, sisällöntuotantoa somekanaville - Itsensä johtaminen - Liiketoiminnan suunnittelu, aloittaminen ja käynnistäminen - Liiketoiminnan kehittäminen - Tuotteistaminen - Verkostoituminen

Asiakaspalautteet


Uravalmennus auttoi minua löytämään unelma työpaikkani! Sadun  auttoi minua laatimaan loistavan CV:n ja hakemuksen sekä opetti minulle vinkkejä onnistuneeseen työhaastatteluun. Suosittelen lämpimästi tätä palvelua kaikille uraan liittyvissä haasteissa."


Kiitos Sadulle, sain unelmatyöpaikan ! LinkedIn-profiilin päivitys ja videocv:n luominen, olivat erittäin hyödyllisiä ja erottivat minut muista hakijoista. 

Satu sparrasi minua työhaastatteluun ja sain Sadulta paljon arvokkaita vinkkejä ja neuvoja. Sparrauksen ansiosta oloni oli paljon itsevarmempi ja osasin haastattelussa kertoa osaamisestani ja vahvuuksistani paremmin. 

Näytä lisää