Miksi uravalmennus?

09.11.2023


Uravalmennus on palvelu, joka tarjoaa ohjausta, tukea ammatillisen kehityksen edistämiseksi. 

Uravalmennus voi olla hyödyllistä kaikille, olit sitten vastavalmistunut, työelämässä kokenut ammattilainen tai etsit uusia uramahdollisuuksia. Uravalmennus  tukee yksilön ammatillista kasvua ja menestystä. Uravalmennuksesta voi olla useita merkittäviä hyötyjä, jotka vaikuttavat urakehitykeesi ja ammatilliseen hyvinvointiisi.

Uravalmennus auttaa ura tavoitteissa, kehittämään ammatillisia taitoja, ja auttaa yksilöitä tunnistamaan tavoitteensa. 

Olipa tavoitteesi edetä nykyisessä työssäsi, vaihtaa alaa tai löytää täysin uusi suunta, uravalmennus voi olla ratkaiseva tekijä matkallasi kohti menestystä.

Miksi valita Uravalmennus? 

- Laadimme yhdessä suunnitelman missä käymme läpi työhistoriaasi, ja tavoitteita.  

- Uravalmennuksessa keskitytään myös itsetuntemuksen lisäämiseen ja itseluottamuksen vahvistamiseen. Tämä on avain menestyksekkääseen työelämään ja määrittämiseen. 

- Työnhakuvalmiudet.  Hyvät työnhakuvalmiudet ovat avainasemassa kilpaillulla työmarkkinoilla.  Autan sinua erottautumaan positiivisesti työnantajien silmissä.  Laadimme/päivitämme uuden CV:n, tehdään Linkedin profiili ja, osaamisen portfolio


- Työuran selkiyttäminen on tärkeä kohti ammatillista menestystä ja tyytyväisyyttä. Se voi sinua auttaa suuntaviivat urapolullesi, asettamaan tavoitteet ja keskittymään niihin asioihin, jotka ovat tärkeitä asioita. 

1. Itsetuntemus: - Arvioi omia vahvuuksiasi, taitojasi ja kiinnostuksen ominaisuuksia. -Pohdi, millaisissa tehtävissä olet  parhaimmillasi ja missä voit tuoda eniten arvoa. 

2. Tavoitteiden Asettaminen: - Määritä  uratavoitteesi. 

3. Urapolun Suunnittelu: - Millaisen urapolun luoda luoda. - 

4. Koulutus ja Kehittyminen: - Arvioi, millaista koulutusta tai osaamista tarvitset, jotta saavutat haluamasi tavoitteet. Seuraa alan trendejä ja pysy ajan tasalla uusista taidoista ja teknologioista.