Palvelut

Kaikki palvelut tapahtuvat etänä. Verkkokaupan maksun jälkeen lähetän sinulle ajanvarauslinkin, ja zoom linkin. Toivon, että lähetät minulle meilitse olemassa olevan cv:n, ja mahdollisen linkedin linkin.


Linkedin-profiilin rakentaminen: 

Autan luomaan vakuuttavan ja ammattimaisen profiilin Linkedin-verkostoon, joka auttaa sinua erottumaan ja herättämään työnantajien kiinnostuksen.

 

Yrittäjä, kaipaatko ammatillista tukea/mentorointia? Yrittäjämentorointi on  luottamuksellista keskustelua, sparrausta, tietoa, vertaistukea ja motivointia. Lähtökohtana ovat sinun tilanteesi, toiveesi ja tavoitteesi. 

Yrittäjävalmennuksen teemoja voivat olla - Ajanhallinta - Digimarkkinointi (verkkosivut ja sosiaalinen media) Esim: miten teet nettisivut itse, sisällöntuotantoa somekanaville.

 - Itsensä johtaminen - Liiketoiminnan suunnittelu, aloittaminen ja käynnistäminen - Liiketoiminnan kehittäminen - Tuotteistaminen - Uudet mahdollisuudet ja vaihtoehdot - Verkkokaupan suunnittelu, aloittaminen ja käynnistäminen - Vertaistuki - Verkostoituminen.

Kesto: 1,5 h teams yhteydellä. Toteutus etänä.


CV ja hakemus -palvelu: Laadimme yhdessä kanssasi CV:n ja hakemuksen, jonka avulla mahdollisuutesi päästä haastatteluun ja töihin kasvavat.

 

Motivaatiovalmennus - Reiss Motivaatioprofiili (RMP)

– Haluatko ymmärtää paremmin, mikä sinua motivoi, mistä saat energiaa ja mikä tekee sinut onnelliseksi?

Motivaatiovalmennuksen avulla löydät vastauksia kysymyksiisi ja opit tuntemaan motiivisi.

Lisää RMP:stä:

https://motivaatiotalo.fi/motivaatioteoria/